1 september 2021

Vanaf 24 september 2021 is mijn expositie “Uit het stof gehaald” te zien in de straatvitrines aan weerszijden van de Sint Antoniesbreestraat (Amsterdam). Getoond worden 33 vergeten beroepen en ambachten, die te maken hebben met de stoffenhandel en -bewerking vanaf de 16e eeuw rond de Nieuwmarktbuurt, ook bekend als de Joodse buurt. Deels verwijzen de 33 vergeten beroepen naar de tweedehands handel, zoals de lompensorteerder, deels naar specifieke ambachten, zoals de blauwverver.  

1 september 2021

De Open Ateliers Nieuwmarkt zijn na corona-uitstel gepland voor 9 en 10 oktober 2021. Aangezien ik dit evenement mee organiseer zal ik zelf waarschijnlijk met een beperkt aantal werken meedoen. Kijk voor meer informatie over deze mooie buurtexpositie op www.ateliersnieuwmarkt.nl  

1 september 2021

Na enkele malen “corona-uitstel”, probeer ik nog steeds om samen met Willy Felice Smits onze expositie “Geheimen” te organiseren. Wij hebben onze hoop gevestigd op het voorjaar van 2022, in Galerie Beeldend Gesproken, in De Hallen in Amsterdam-West. De werken van deze expositie zijn te zien op deze website. Zodra er een definitieve datum vaststaat voor deze expositie, volgt bericht.